Menukaart

Soep – Potage                                         

Soep van de dag € 6,00

Kreeftensoep € 10,00

voorgerechten - Entrées

Home made garnaalkroketten – chutney van citroen –
gele courgette € 18,00

Ganzenleverpastei – gerookte paling - zoete ui – rode biet – kruidenkrokant € 20,00

Sint-Jakobsnootjes – bloemkool - bieslook 

€ 20,00

Sashimi van zalm – citrus – kweepeer € 17,00

Warme voorgerechten worden ook geserveerd als hoofdgerecht mits supplement van € 6,00

To share

Bordje met italiaanse ham – notensla - brood

€ 12,00

Bordje met gerookte zalm – lauwe toast – zoete ui € 14,00

Hoofdgerechten

Filet mignon Blauw-wit – saus naar keuze – handgesneden frietjes € 25,00

Franse parelhoen op lage t° gegaard – artisjok – peultjes – zoete ui - Rozemarijn aardappel 

€ 22,00

Kabeljauwhaas - seizoensgroenten – hazelnoot - truffeljus € 25,00

Zeetong in hoeveboter gebakken –  slaatje - handgesneden frietjes € 30,00

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerecht  € 18,00

Gastenboek

Foto's