| Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews

Fam. Verduyn  |  11/07/2017

Wij bedanken jullie en de medewerkers voor het mooie verzorgd feest van 25 juni 2017. Voor een mooi verzorgd feest moet je bij Lodewijk van Male zijn! Prijs kwaliteit


Cornette Carlo  |  15/05/2017

Ik hou eraan u nog eens van harte te bedanken voor het feest dat we gisteren met onze familie mochten vieren. 30 jaar geleden waren we ook bij jullie van de partij. Een dikke pluim voor de bediening en de kok. We hebben opnieuw genoten van de prachtige tuin.


Borrizee Jelle  |  8/05/2017

Zaterdag getrouwd op deze prachtige locatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk en behulpzame uitbaters en personeel. Het eten was super lekker, de zaal en tuin prachtige versierd en vooral een top service. Bedankt voor alles! Een echte aanrader!


Flamée Michaël  |  28/04/2017

Hartelijk dank voor de excellente bediening en het lekkere eten n.a.v. onze familiebijeenkomst van zaterdag 22 april. Een meer dan geslaagde receptie in het tuinpaviljoen waar alle familieleden vol lof over waren. Keep up the good work!


Dekersgieter Jan & Marijke Carette   |  22/02/2017

Dankjewel Frédéric & Sofie, Het was weerom een pracht van een feest ! Iedereen was opgetogen en vol lof over deze prachtlocatie in de tuin & het lekkere eten ! Men vond het tuinpaviljoen en interieur zeer sferig ! Er wordt nog over gesproken en we worden er zelfs over aangesproken van mensen die het op FB zagen ! Een warme oproep aan allen die dit lezen ... de tuinlocatie, organisatie, food & drinks zijn TOP ! Allen daarheen om te feesten ! Belangrijk ook: prijs-kwaliteit zeer scherpe prijzen ! Dankjewel voor deze topavond die jullie ons schonken ! Marijke en Jan en dochters !


BCB/EADS  |  10/12/2016

Wij willen jullie namens de ganse groep bedanken voor de vlotte bediening en de menu die jullie ons geserveerd hebben in het mooie kader van Lodewijk Van Male ter gelegenheid van ons tienjarig bestaan .Het was zeer lekker en ruim voldoende! Proficiat daarvoor aan ieder van jullie medewerkers. Tot nog eens en verder succes met de zaak.


D’hoore Dirk  |  24/10/2016

Geachte , Mag ik jullie en jullie ganse team bedanken voor de fantastische dag dat wij op 23/10 mogen beleven hebben in het mooie kasteel Lodewijk van Male . De ontvangst , het super lekker eten , de vriendelijk bediening kortom het ganse concept dat jullie aanbieden is super !!! Een welgemeende dikke proficiat aan het ganse team. Familie D’hoore


De Baene bert  |  16/10/2016

Wij hebben op 8 oktober ons trouwfeest gehad. Perfect van eten en drinken van receptie tot de zondagmorgen 5u perfecte bediening, eigenlijk op niets commentaar. Rekening gehouden met geen viseters en vegetarische personen. juist dat het fantastisch was dikke duim voor het hele team. We zijn dan blijven slapen kort maar goed :) dan het ontbijt was gewoon perfect. Vele groeten Bert en Jacinta en alle genodigden


Kurt Frederickx  |  13/10/2016

Complimenten aan de voltallige ploeg van Lodewijk van Male. Ik was er te gast op een trouwfeest, waar ik de muziek verzorgde. Alles liep perfect en gestroomlijnd. He team is een geoliede machine die draait op ervaring. Met passie geven ze het beste van zichzelf. Het gastvrije ontvangst, de vriendelijkheid en de uitstekende service zijn zonder meer hun sterke troeven. Ik hoop dat ik er nog vaak mag terugkomen, zowel om te feesten als voor het spelen van muziek op hun diverse feesten. Succes en dankjewel !


Wanten Anita  |  15/08/2016

Het was een superleuk hotel. Bedankt voor alles. Tot weeziens.


36 Reviews: Previous | Next