| Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews

BCB/EADS  |  10/12/2016

Wij willen jullie namens de ganse groep bedanken voor de vlotte bediening en de menu die jullie ons geserveerd hebben in het mooie kader van Lodewijk Van Male ter gelegenheid van ons tienjarig bestaan .Het was zeer lekker en ruim voldoende! Proficiat daarvoor aan ieder van jullie medewerkers. Tot nog eens en verder succes met de zaak.


D’hoore Dirk  |  24/10/2016

Geachte , Mag ik jullie en jullie ganse team bedanken voor de fantastische dag dat wij op 23/10 mogen beleven hebben in het mooie kasteel Lodewijk van Male . De ontvangst , het super lekker eten , de vriendelijk bediening kortom het ganse concept dat jullie aanbieden is super !!! Een welgemeende dikke proficiat aan het ganse team. Familie D’hoore


De Baene bert  |  16/10/2016

Wij hebben op 8 oktober ons trouwfeest gehad. Perfect van eten en drinken van receptie tot de zondagmorgen 5u perfecte bediening, eigenlijk op niets commentaar. Rekening gehouden met geen viseters en vegetarische personen. juist dat het fantastisch was dikke duim voor het hele team. We zijn dan blijven slapen kort maar goed :) dan het ontbijt was gewoon perfect. Vele groeten Bert en Jacinta en alle genodigden


Kurt Frederickx  |  13/10/2016

Complimenten aan de voltallige ploeg van Lodewijk van Male. Ik was er te gast op een trouwfeest, waar ik de muziek verzorgde. Alles liep perfect en gestroomlijnd. He team is een geoliede machine die draait op ervaring. Met passie geven ze het beste van zichzelf. Het gastvrije ontvangst, de vriendelijkheid en de uitstekende service zijn zonder meer hun sterke troeven. Ik hoop dat ik er nog vaak mag terugkomen, zowel om te feesten als voor het spelen van muziek op hun diverse feesten. Succes en dankjewel !


Wanten Anita  |  15/08/2016

Het was een superleuk hotel. Bedankt voor alles. Tot weeziens.


Tim, Sandra en oona  |  14/05/2016

Wij willen frederique, zijn vrouw en hun team bedanken voor ons super trouwfeest. Al onze wensen zijn vervuld met heel veel zorg. Zeker een aanrader!!!! Trouw 15 april 2016


Thiel Rudy  |  5/05/2016

Mijn zoon is op 15 april gehuwd en het feest ging door in Lodewijk van Male.Al onze stoutste verwachtingen zijn voor honderd procent vervuld.De uitstekende service, het vriendelijk en attent personeel,het zeer lekkere eten en de prachtige locatie maakten het feest onvergetelijk. Een dikke tien voor Lodewijk van Male.


Suzanne en Roland Dewulf  |  12/01/2016

Ons gouden bruiloftsfeest was voor ons en voor alle genodigden een onvergetelijke dag ,dankzij de toffe service en het zeer lekkere eten! Grote onderscheiding voor de Salons van Male.


Kumps jean  |  4/12/2015

Het bestuur van het NVIL (Nationale Vereniging Invaliden v/h Leger ) hield zijn jaarlijks "gezellig samenzijn " met een diner , en het was er zeer goed en verzorgd !


D’hoore Dirk  |  28/10/2015

Beste Sofie en Frederick Mag ik,namens de familie D’hoore , jullie en jullie team van harte bedanken voor de geslaagde namiddag die we bij jullie meegemaakt hebben. De receptie -de menu’s - de bediening was super en dat alles gegoten in het prachtig kader van het kasteel . Wij komen zeker terug . Zeer tevreden groeten Mieke en Dirk



41 Reviews: Previous | Next