| Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews  | Hotel Lodewijk Vanmale Brugge | reviews

Tim, Sandra en oona  |  14/05/2016

Wij willen frederique, zijn vrouw en hun team bedanken voor ons super trouwfeest. Al onze wensen zijn vervuld met heel veel zorg. Zeker een aanrader!!!! Trouw 15 april 2016


Thiel Rudy  |  5/05/2016

Mijn zoon is op 15 april gehuwd en het feest ging door in Lodewijk van Male.Al onze stoutste verwachtingen zijn voor honderd procent vervuld.De uitstekende service, het vriendelijk en attent personeel,het zeer lekkere eten en de prachtige locatie maakten het feest onvergetelijk. Een dikke tien voor Lodewijk van Male.


Suzanne en Roland Dewulf  |  12/01/2016

Ons gouden bruiloftsfeest was voor ons en voor alle genodigden een onvergetelijke dag ,dankzij de toffe service en het zeer lekkere eten! Grote onderscheiding voor de Salons van Male.


Kumps jean  |  4/12/2015

Het bestuur van het NVIL (Nationale Vereniging Invaliden v/h Leger ) hield zijn jaarlijks "gezellig samenzijn " met een diner , en het was er zeer goed en verzorgd !


D’hoore Dirk  |  28/10/2015

Beste Sofie en Frederick Mag ik,namens de familie D’hoore , jullie en jullie team van harte bedanken voor de geslaagde namiddag die we bij jullie meegemaakt hebben. De receptie -de menu’s - de bediening was super en dat alles gegoten in het prachtig kader van het kasteel . Wij komen zeker terug . Zeer tevreden groeten Mieke en Dirk



mercier danièle  |  21/08/2015

Nous sommes venus le 19 Aout, et nous avons été enchanté. Excellent hôtel et super resto, nous reviendrons


Bodylicious  |  26/04/2015

Als zus van de bruidegom aanwezig op deze prachtige locatie! Alles perfect tot in de puntjes verzorgd! Droomlocatie, heerlijk eten, prachtig aangeklede zaal en zeker niet te vergeten : de bediening was perfect, heel vriendelijk, professioneel, en zeer attent! Voor mij een 10/10!


Labeau Danny  |  16/04/2015

Bedankt voor de heel vriendelijke ontvangst en de tot in de puntjes verzorgde broodjesmaaltijd ter gelegenheid van het afscheid van onze neef op 16/04/2015. Mvg. Danny Labeau Nieuwpoort



cleenwerck marijke  |  17/03/2015

kon niet wachten tot in april om weer eens heel lekker te komen eten dus zijn we maar voor mijn verjaardag gekomen en lekker was het weer en nergens zitten we zo op het gemak zoals bij jullie dank u wel tot binnenkort


marijke cleenwerck  |  19/02/2015

al 15 jaar komen we het valentijn menu eten en dit jaar was hij weer heel lekker zoals al de andere jaren hopelijk hebben jullie dat dessert op jullie kaart staan als we in april komen dat was het beste dessert dat we al ooit gegeten hebben zou dat alle dagen eten



36 Reviews: Previous | Next